our-story MK

СОЗДАВАНО СО ВЕКОВИ – Необичното селце во националниот парк Haut-Languedoc, Avène е богато со културно и природно наследство, заштитено во склоп на националниот парк.

ПРИРОДНИТЕ ЧУДА НА АВЕН – Во срцето на долината Орб, Avène ужива во чистиот биодиверзитет и терапевтските термални извори во подножјето на планините Cévennes.

ХИДРОТЕРАПИСКИ ЦЕНТАР – Над 2800 пациенти секоја година се испратени на препорака од дерматолози ширум светот да го посетат Avène Хидротерапевтски Центар.