Cold Cream Crème

Cold Cream CremeCold Cream крем за лице и тело за многу сува осетлива кожа. Богат и кремаст, Cold Cream со Авен Термална Вода е специјално формулиран за осетливи кожи на лице и тело, суви и многу суви. Содржи…poveke detali

Cold Cream Pain surgras

Cold Cream Pain surgrasМногу богато средство за чистење – без сапун со колд крем за чуствителна кожа на лице и тело.За целосно и секојдневно чистење на осетлива кожа, безбедно за… poveke detali

Cold Cream Stick

lip-stickСтик за усни со Cold Cream – ја смирува, омекнува и дава долготрајна заштита на усните, испукани или оштетени… poveke detali