Sun Crème SPF 50+

nova-creme1Сончев крем со SPF 50+ за ултра јака заштита на осетлива, сува и многу сува кожа. Корисните ефекти на сонцето се многубројни. Но, посебно кога е во тек (или претходи) орален или локален медицински третман, сончевите зраци …poveke detali

Sun SPF 50+ teintée

nova-oboena1Тониран крем со ултра висока заштита SPF 50+ за чувствителна кожа, водоотпорен-хипоалергичен. Корисните ефекти на сонцето се многубројни. Но, посебно кога е во тек (или претходи) орален или локален медицински … poveke detali

Sun Emulsion SPF 50+

nova-emulsia1Емулзија со SPF 50+ за нормална до комбинирана осетлива кожа и кожа склона кон создавање акни. Корисните ефекти на сонцето се многубројни. Но, посебно кога е во тек (или претходи) орален или локален медицински…poveke detali

Cleanance solaire SPF 50+

nova-cleanance1Емулзија со SPF 30 за масна проблематична, чуствителна и кожа склона кон акни. Базирана на MPI-SORB кој нуди заштита од UVA и UVB зраци (максимална апсорпција на спектрумот), комбинира патентирани… poveke detali

Crème minérale 50+

nova-mineralen1100% Минерален Крем со SPF 50+ за ултра висока заштита на нетолерантна кожа, без хемиски филтри, без мирис, водоотпорен-хипоалериген некомедоген. Базирана на MPI-SORB кој нуди заштита од UVA и UVB зраци… poveke detali

Sun Spray Enfant SPF 50+

nova-sprey-detski1Спреј SPF 50+ со ултра висока УВБ И УВА заштита за детска чувствителна кожа. Неопходно е да ја заштитите вашата кожа со адаптирана заштита на вашиот тип на кожа и степенот на УВ зрачење. Спрејот 50+ ЗА ДЕЦА. Базиран е на MPI-SORB кој… poveke detali

Sun Spray SPF 50+

nova-sprey1Спреј SPF 50+ со ултра висока УВБ И УВА заштита за чувствителна кожа. Спрејот 50+ како Ултра висока заштита, е базиран на MPI-SORB кој нуди заштита од UVA и UVB зраци, комбинира минерални патентирани филтри со TINOSORB М+S…. poveke detali

Avene Lait Enfant SPF 50+

soin-solaire-spf-50-lait-pour-enfant-escfМлеко за заштита од сонце SPF 50+ со ултра висока УВБ И УВА заштита за деца. Спрејот 50+ како Ултра висока заштита, е базиран на MPI-SORB кој нуди заштита од UVA и UVB зраци, комбинира минерални патентирани филтри со TINOSORB М+S…. poveke detali