СМИРУВАЧКИ ПРОИЗВОДИ ЗА НЕГА НА КОЖА И ХИДРОТЕРАПИЈА ОД ПЛАНИНИТЕ CÉVENNES

Далеку од обична изворска вода, Avène е вкоренета во дерматологијата и хидротерапијата, поддржано со повеќе од 300 клинички студии, нудејќи на корисниците 270 години експертиза за одржувањето на сите типови на кожа. 40 годишното патување низ планините Cévennes во Југозападниот дел на Франција овозможува термалната изворска вода во Avène да постигне перфектно избалансиран минерален состав. Како што патува низ подземните извори, термалните води постепено се збогатуваат со микроелементи и силикати. Овие заздравувачки концентраци се основата на сите Avène производи за нега на кожа и исто така обезбедуваат многу бенефити за гостите во нашиот Хидротерапевтски Центар. Значи без разлика дали имате нормална или чувствителна кожа, а сакате да ја хидрирате, смирите и омекнете Вашата кожа, Avène е овде да Ви помогне.

why-thermal-water MKsensitive-skin MK

footer-headband