Antirougeurs FORT Soin concentré

Antirougeurs FORT Soin concentreAntirougeurs FORT, третман за локализирано црвенило (розацеа). Локализирано црвенило, видливи капилари, розацеа. poveke detali

Antirougeurs Jour Emulsion Legere

Antirougeurs Jour Emulsion LegereAntirougeurs Jour Emulsion против црвенило со SPF 20. Дневна васкуларна и климатска заштита за нормална и комбинирана чувствителна кожа. poveke detali

Antirougeurs Jour Crème Riche

Antirougeurs Jour Creme RicheAntirougeurs Jour Crème против црвенило со SPF20. Дневна васкуларна и климатска заштита за сува и многу сува чувствителна кожа.
poveke detali