ETA spray 150ml

Eau Thermale Avène

Спреј од 150 и 300 ml.

Почуствувајте го смирувачкиот ефект на Eau Thermale Avène, вода која ја штити кожата.
Eau Thermale Avène се формира со спојување на подземните води на планините Cevannes и извира од длабочините на земјата после 40 годишен пат. Нејзината чистота и стандардна температура од 25,6 ° C збогатена со елементи во трагови и сликати благодарение на долгогодишниот пат, дава корисно дејство и благотворно чувство на кожата.

Предности
Во моментите кога кожата ќе почуствува иритација или јадеж, распрскајте од Eau Thermale Avène и доловете го моментот како водата ја смирува вашата кожа, истовремено пружеќи и долготрајна заштита при:
– сува кожа
– срвенило на лицето
– иритација
– чешење
– изгореници
– пеленски осип
– отстранување на шминка
– депилација
– дерматолошки зафати и операција
– за време на патување

Дали одговара на мојот тип на кожа?
Avène термалната вода посебно се препорачува за осетлива, нетолерантна и кожа склона кон алергии.

Начин на употреба
Благо распрскајте на кожата, почекајте 2 до 3 минути, отстранете го вишоко.

Начин на аплицирање
Состав

AVENE TERMALNA VODA (GAS) : Nitrogen

Резултати на тестирање: Eau Thermale Avène

Производот е испитан на 100 корисника. Сите корисници го потврдија благотворното дејство на Eau Thermale Avène