Eau Thermale Avène spray

ETA spray 150mlЕдинствениот и постојан состав на оваа изворска вода и ги овозможува нејзините смирувачки и антииритирачки својства poveke detali

Lotion Micellaire

Lotion MicelareМицеларен лосион за миење на лице и чистење шминка – без плакнење. poveke detali

Fluide Matifiant Hydratant

fluid matifiantФлуид за матирање – за нормална и мешена чувствителна кожа. Дневет третман за чувствителната нормална и комбинирана кожа poveke detali

Crème nutritive compensatrice

Creme nutritive compensatriceБогат хранлив крем Единствениот за сува и девитализирана осетлива кожа. poveke detali

Mousse nettoyante

soins-essentiels-mousse-150ml_0Пена за миење на лице. За секојдневна хигиена за чуствителна кожа, нормална и комбинирана. Погодна за лице и очи – се одмива со вода.
poveke detali

Masque Apaisant Hydratant

masqueСпецифична заштита за осетлива, уморна, сива или кожа привремено иритирана од црвенило, сувост или изгоретини од сонцето.
poveke detali