Lotion Nettoyante Peaux Intolerantes

LPIЕкстремно благ лосион за чистење, не се плакне, се отстранува со памучен туфер. Средство за отстранување на шминка и чистење на лице и очи. poveke detali

Crème peaux intolérantes

CPIКрем за обновување на кожата со смирувачка формула за осетлива и иритирана кожа. poveke detali

Tolérance Extrême Cream

Tolerance extreme CremeTolérance Extrême Cream против иритации, за смирување. Произведено во стерилна околина, според ексклузивна патентирана процедура.
poveke detali