YsthéAL Crème

YstheAL CremeYsthéAL Crème против стареење. Третман против брчки, тонифицира, дава сјај за сува кожа. Превенција и корекција на појавата на видливи знаци на стреење од физиолошки причини или индуцирани од сонцето. poveke detali

YsthéAL Emulsion

YstheAL EmulsionYsthéAL Emulsion против стареење за нормална и комбинирана кожа. Превенција и корекција на појавата на видливи знаци на стреење од физиолошки причини или индуцирани од сонцето. poveke detali

YsthéAL Contour

YstheAL Contour yeux et levreYsthéAL гел против стареење за кожа околу очите. Против брчки, тонифицира. Превенција и корекција на појавата на видливи знаци на стреење на кожата околу очите. poveke detali

PhysioLift Crème

physiolift-jour-creme-lissante_0 poveke detali