%

Намалено чувство на чешање

XeraCalm A.D Crème relipidante

xeracalm creamXeraCalm A.D Crème за чувствителна, сува, многу сува и атопична кожа. За сите возрасти. Формулата за XeraCalm A.D Crème е создадена со користење на минимум состојќи, селектирани заради нивната…poveke detali

XeraCalm A.D Huile lavante relipidante

XeraCalm AD HuileXeraCalm A.D Huile за миење без сапун и парфем. Физиолошко pH за чувствителна, многу сува и атопична кожа, го смирува чешањето. Формулата за XeraCalm A.D Huile за миење… poveke detali