Празничен попуст

nova godina1

Почитувани,

Ве информираме дека по повод Новогодишните и божиќните празници Avene подготви пакети на козметички производи со специјален празничен ПОПУСТ од 700 денари!

Побрзајте, ОДБЕРЕТЕ еден од пакетите и подарете некому или разубавете ја Вашата кожа со:

1. Hydrance Optimale Riche + YsthéAL Crème (за сува кожа од 25 – 40 години)
2. Hydrance Optimale Légère + YsthéAL Emulsion (за комбинирана кожа од 25 – 40 години)
3. Hydrance Optimale Riche + PhysioLift Crème (за сува кожа над 40 години)
4. Hydrance Optimale Légère + PhysioLift Crème (за комбинирана кожа над 40 години)

Напомена: Бројот на пакети е ограничен;

За повеќе информации контактирајте не или пишете на нашата фан страна на facebook.

 

ЕКСКЛУЗИВНА МОЖНОСТ И ЗА ОНЛЈАН НАРАЧКА НА ПАКЕТИТЕ:

НАРАЧЕТЕ ПРЕКУ 24 ЧАСА АПТЕКА И ПРАЗНИЧНИОТ ПАКЕТ ЌЕ БИДЕ ПРЕД ВАШАТА ВРАТА ЗА САМО 24 ЧАСА!
 – ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА –

 

[woobox offer='zoidxz']