НАМАЛУВАЊЕ НА КЕРАТИНОТ, ОБНОВУВАЊЕ НА КОМФОРТОТ

Кожата изгледа многу сува и груба со тенденција кон лупење. Avѐne Аkѐrat е специјализирана линија за нега на тело формулирана за ослободување на кожата од непријатното чувство на грубост, затегнатост и лупење. Обезбедува високо хидратантни состојки како и керато-редуцирачки агенси за да се подобри и обнови комфортот на кожата. Комбинацијата на салицилна и млечна киселина го стимулира и подобрува процесот на десквамација. Akѐrat ја остава кожата мека и удобна.

HyperkeratosisMK

footer-headband