10 Производи кои најдобро ќе ја заштитат Вашата кожа од фотостареење

Ни претставува особена чест и задоволство да Ве поканиме на презентација ВО ЖИВО на производите на
Avene за заштита од сонце!

РЕГИСТРИРАЈ СЕ И ДОЗНАЈ!
БЕСПЛАТНО Е!
Има можност за ГРАТИС производ и за производ со 20% ПОПУСТ!

Во полињата подолу ИЗБЕРЕТЕ КОЈ ТЕРМИН ВАМ НАЈМНОГУ ВИ ОДГОВАРА (кога Вие сте слободни); имате можност од 3 термини и тоа:

  • НЕДЕЛА, 14.05.2017 година, од 12:30 часот
  • ПОНЕДЕЛНИК, 15.05.2017 година, од 10:30 часот
  • ПОНЕДЕЛНИК, 15.05.2017 година, од 18:30 часот
Регистрирај се за 14/5/2017 во 12:30 часот
Регистрирај се за 15/5/2017 во 10:30 часот
Регистирај се за 15/5/2017 во 18:30 часот